FAQ

Hur fungerar presentkorten?

På samma sätt som ett betalkort med magnetstripp. Försäljningsstället som tar emot kortet drar det i kortläsaren och väljer signaturköp. Presentkortet är anonymt för att det ska kunna ges bort och när det är slut på pengar så kan det inte användas mer.

Hur länge är presentkortet giltigt?

Du kan enkelt kolla upp ditt saldo och giltighetstid på www.getmybalance.com.

Var fungerar presentkorten?

Presentkorten fungerar hos alla anslutna företag, såsom butiker, restauranger etc, i respektive stad/köpcentrum. En fullständig lista hittar du antingen under varje kort här i webshoppen eller på respektive stads/köpcentrums egen hemsida för presentkortet.

Måste jag beställa presentkort via hemsidan?

Det går bra att köpa presentkorten i respektive stad också, det finns massor av försäljningsställen i varje stad.

Vad gör jag om jag tappar bort mitt presentkort

Då kontaktar du den city eller handelsföreningen som är ansvarig för kortet, det går också bra att skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi dig komma i kontakt med rätt person.
Vill du undvika problem med detta så kan du enkelt registrera ditt presentkort här hos oss, då kan du spärra det om det kommer bort och förenkla processen att få ut ett nytt. Registrera ditt kort här https://my.detlokalakortet.se/user/register

Finns det kampanjer och erbjudanden kopplat till presentkortet?

Javisst, registrera ditt kort här på hemsidan https://my.detlokalakortet.se/user/register och håll på din stads hemsida och sociala medier.

KONTAKTA SUPPORTEN

Fyll i detta formulär så hjälper vi dig så snart vi kan.