Facebook

Ge era medarbetare
nyckeln till mängder av
lokala butiker, företag och restauranger

Vårt presentkort fungerar hos frisören, på restaurangen, i klädbutiker och hos massor av andra företag. Kort sagt är detta presentkortet för hela Timrå presentkort.
För er personal innebär detta möjligheten att välja och vraka bland varor, upplevelser och tjänster. Det är den perfekta gåvan för den passar alla, dessutom stödjer ni den lokala handeln i er stad och hjälper till att utveckla näringslivet.
Skoghall city image

Avdragsgill personalgåva

Vårt presentkort är avdragsgillt upp till 500kr. Det går inte att konvertera till pengar men fungerar i praktiken som en lokal valuta eftersom er personal kan välja att spendera det i vilken av de anslutna verksamheterna som helst. Vårt presentkort är den perfekta julgåvan eller sommargåvan.

En gåva till det lokala näringslivet

Inte nog med att vårt presentkort är den bästa personalgåvan i Timrå presentkort, det är också en gåva till det lokala näringslivet.
Våra presentkort går endast att använda hos anslutna butiker, restauranger och företag i Timrå presentkort. Valfrihet för er personal och en investering i er lokala handel.

Lika enkelt som ett vanligt betalkort

Det är superlätt att betala med ditt presentkort, det fungerar precis som ett vanligt betalkort. Inga konstigheter, varken för dig eller den som tar emot betalningen. Det går superbra att använda presentkortet flera gånger på flera ställen så länge det finns pengar kvar.

Välj värde på presentkorten

Nollställ

Fördelar med presentkort till medarbetare

Presentkort Timrå presentkort,
mer än enbart shopping

Ett lokalt presentkort är en perfekt gåva till de som inte vill shoppa men kanske föredrar att äta gott eller göra något kul. Ta en fika, ät en fantastisk middag eller gör något annat kul eller avslappnande. Kort sagt är våra presentkort den perfekta gåvan till alla.

Presentkort till mer än
500 företag i Timrå presentkort

Ett lokalt presentkort är en perfekt gåva till de som inte vill shoppa men kanske föredrar att äta gott eller göra något kul. Ta en fika, ät en fantastisk middag eller gör något annat kul eller avslappnande. Kort sagt är våra presentkort den perfekta gåvan till alla.

Vanliga frågor & svar

På samma sätt som ett betalkort med magnetstripp. Försäljningsstället som tar emot kortet drar det i kortläsaren och väljer signaturköp. Presentkortet är anonymt för att det ska kunna ges bort och när det är slut på pengar så kan det inte användas mer.

Våra presentkort är giltiga i ett år, därefter går de inte att använda längre.

Presentkorten fungerar hos alla anslutna företag, såsom butiker restauranger etc, i respektive stad. En fullständig lista hittar du antingen under varje kort här i webshoppen eller på respektive stads egen hemsida för presentkortet.

Det går bra att köpa presentkorten i respektive stad också, det finns massor av försäljningsställen i varje stad.

Då kontaktar du den city eller handelsföreningen som är ansvarig för kortet, det går också bra att skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi dig komma i kontakt med rätt person.
Vill du undvika problem med detta så kan du enkelt registrera ditt presentkort här hos oss, då kan du spärra det om det kommer bort och förenkla processen att få ut ett nytt. Registrera ditt kort här https://my.detlokalakortet.se/user/register

Javisst, registrera ditt kort här på hemsidan https://my.detlokalakortet.se/user/register och håll på din stads hemsida och sociala medier.

Ja våra presentkort är avdragsgilla som personalgåva upp till 500kr

Kontaktinformation

CBSCity

Cloud based solutions scandinavia AB

[email protected]

https://cbscity.se

Box 534

722 11 Västerås

Fortfarande inte övertygad?

Därför är Timrå presentkort lokala presentkort den perfekta personalgåvan

Våra lokala presentkort fungerar i mängder av butiker restauranger och verksamheter i hela centrum. Låt dina medarbetare själv bestämma hur de spenderar sin personalgåva samtidigt som du stödjer den lokala handeln i Timrå presentkort. Presentkortet för hela kommunen gör det enkelt för er och en fantastisk personalgåva. Ge dina medarbetare valfrihet med ett presentkort, den perfekta personalgåvan.
Våra lokala presentkort fungerar i alla anslutna butiker i Timrå presentkort. Dina medarbetare väljer själva hur de spenderar sin avdragsgilla personalgåva. Presentkortet fungerar precis som ett vanligt betalkort och kan användas i alla anslutna butiker, restauranger och andra verksamheter. Ni stödjer ert lokala näringsliv samtidigt som ni ger era medarbetare ett presentkort som är fantastisk personalgåva.
Våra lokala presentkort fungerar i alla anslutna butiker i [city]Våra presentkort är en avdragsgill personalgåva, julgåva, sommargåva eller liknande då presentkortet inte kan konverteras till pengar. Personalgåvor är avdragsgilla upp till 500kr och för jubileumsgåvor är beloppen högre. Ge era medarbetare en avdragsgill personalgåva som de kan använda i butiker och hos företag i hela Timrå presentkort
Våra lokala presentkort fungerar i alla anslutna butiker i [city]Våra presentkort är en avdragsgill personalgåva, julgåva, sommargåva eller liknande då presentkortet inte kan konverteras till pengar. Personalgåvor är avdragsgilla upp till 500kr och för jubileumsgåvor är beloppen högre. Ge era medarbetare en avdragsgill personalgåva som de kan använda i butiker och hos företag i hela Timrå presentkort

Ett presentkort som fungerar som ett vanligt betalkort

Vårt presentkort fungerar precis som ett vanligt betalkort och är enkelt att använda för era medarbetare. Det är den perfekta personalgåvan eftersom det är enkelt att använda för era medarbetare i hela Timrå presentkort. Presentkortet är en avdragsgill personalgåva som kan användas flera gånger så länge det finns pengar på presentkortet.

Använd presentkortet butiker, restauranger, frisörer, bilverkstäder och många fler verksamheter

Ingen personalgåva har större valfrihet än vårt avdragsgilla presentkort. Era medarbetare kan använda kortet hos mängder av företag och verksamheter. Tillsammans med centrumföreningen i Timrå presentkort så ansluter vi massor av olika typer av företag. Exempelvis fungerar presentkorten på restaurangen, hos frisören, i klädbutiken, i kiosken och på bilskroten.
När ni köper vårt presentkort som avdragsgill personalgåva till era medarbetare så stödjer ni den lokala handeln. Våra presentkort fungerar endast hos anslutna företag i Timrå presentkort och bidrar därmed till en levande handel. Vi vill verka för att avdragsgilla personalgåvor spenderas hos den lokala frisören, klädbutiken, verktygshandlarn eller på restaurangen. Tillsammans kan vi se till att centrumhandeln växer och utvecklas till fördel för alla.

Prisvärt och säkert

Våra presentkort fungerar precis som ett vanligt betalkort från Mastercard. Pengarna är reserverade för er och kan inte användas till något annat. Vårt avdragsgilla presentkort gäller ett helt år från det att ni köper presentkortet i webshopen. Det är enkelt att ta reda på vilka företag och verksamheter som är anslutna till det avdragsgilla presentkortet i Timrå presentkort genom att kolla här på webshoppen eller på hemsidan för centrumföreningen. Presentkortet är en säker, enkel, uppskattad och avdragsgilla personalgåva.
När ni beställer det avdragsgilla presentkortet som personalgåva till era medarbetare så ser vi till att leveransen av presentkorten är enkelt och säker. Presentkortet skickas låst till er och sedan aktiverar ni ert avdragsgilla presentkort vid leverans. Vill ni göra det ännu enklare att ge bort er personalgåva så kan vi hjälpa er med distributionen av Timrå presentkort avdragsgilla presentkort som fungerar i hela centrum.

KONTAKTA SUPPORTEN

Fyll i detta formulär så hjälper vi dig så snart vi kan.