Refund and Returns Policy

Detlokalakortet.se förmedlar presentkort åt anslutna lokala presentkort över hela landet. Vi är endast ansvariga för förmedlingen av presentkortet. I övrigt hänvisar vi till det företag eller förening som är ansvarigt för respektive presentkort.

Detlokalakortet.se ägs och drivs av Cloud based solutions scandinavia AB (CBScity).

Presentkortet aktiveras inte före det att betalning erhållits och du har bekräftat att du fått leveransen i enlighet med våra instruktioner. Kontakta [email protected] om du har frågor eller problem med detta.

För specifika villkor och information om var presentkort gäller och kan lösas in så hänvisar vi till respektive kortutgivare. För specifika villkor gällande presentkort vänligen se denna länk:

Samtliga presentkort har en giltighetstid på ett år från och med köp.

För retur eller reklamation krävs ett oanvänt presentkort och kvitto på köpet. Kontakta oss på [email protected] eller ta direkt kontakt med respektive företaget eller föreningen som är ansvarigt för respektive presentkort.

Alla priser är i SEK.

Eventuella som rör köp av presentkort eller på annat sätt involverar CBScity avgörs i svensk domstol, företrädesvis Västmanlands tingsrätt, under svensk rätt.

KONTAKTA SUPPORTEN

Fyll i detta formulär så hjälper vi dig så snart vi kan.