Hammarö presentkort

Nu kan vi äntligen erbjuda ett digitalt presentkort som kan användas som betalning hos alla våra medlemmar!
Presentkortet köper du i kassan på Skoghalls Folkets hus.
Presentkortet fungerar som ett Mastercard. Det är ganska känsligt, så förvara det inte i ditt telefonfodral eller nära en magnet. Skulle det bli skadat kan du byta ut det på Skoghalls Folkets Hus.
För att kontrollera saldot kan du ta upp kameran på din smartphone och rikta den mot QR-koden på baksidan. Då kommer en länk upp som du klickar på. Du kommer då till en webbsida där ditt saldo visas.
Kortet är inte personligt utan kan användas av alla. Var därför extra försiktig så det inte hamnar i orätta händer.

Du kanske vill köpa ett finare kort till ditt presentkort

Vanliga frågor & svar

På samma sätt som ett betalkort med magnetstripp. Försäljningsstället som tar emot kortet drar det i kortläsaren och väljer signaturköp. Presentkortet är anonymt för att det ska kunna ges bort och när det är slut på pengar så kan det inte användas mer.

Våra presentkort är giltiga i ett år, därefter går de inte att använda längre.

Presentkorten fungerar hos alla anslutna företag, såsom butiker restauranger etc, i respektive stad. En fullständig lista hittar du antingen under varje kort här i webshoppen eller på respektive stads egen hemsida för presentkortet.

Det går bra att köpa presentkorten i respektive stad också, det finns massor av försäljningsställen i varje stad.

Då kontaktar du den city eller handelsföreningen som är ansvarig för kortet, det går också bra att skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi dig komma i kontakt med rätt person.
Vill du undvika problem med detta så kan du enkelt registrera ditt presentkort här hos oss, då kan du spärra det om det kommer bort och förenkla processen att få ut ett nytt. Registrera ditt kort här https://my.detlokalakortet.se/user/register

Javisst, registrera ditt kort här på hemsidan https://my.detlokalakortet.se/user/register och håll på din stads hemsida och sociala medier.

Ja våra presentkort är avdragsgilla som personalgåva upp till 500kr

Kontaktinformation

CBSCity

Cloud based solutions scandinavia AB

[email protected]

https://cbscity.se

Box 534

722 11 Västerås

KONTAKTA SUPPORTEN

Fyll i detta formulär så hjälper vi dig så snart vi kan.