Köp presentkort1

Presentkort för levande stadskärnor

Detlokalakortet är en gemensam webshop för alla stadskärnor som erbjuder CBScitys lokala presentkort. Våra presentkort fungerar hos anslutna butiker i hela staden som du väljer. Det är den perfekta presenten att ge till nära och kära. När du köper en presentkort stödjer du också den lokala handeln i din stad och är mer och skapar en levande stadskärna.

Kortet fungerar precis som ett vanligt betalkort och det är giltigt i 12 månader efter inköp. Beställ ett lokalt presentkort idag!

STEG 1

Köp kortet

Välj det presentkort du önskar genom att söka fram en stad eller bläddra nedan. Du kan självklart köpa flera presentkort med olika valörer från samma stad eller flera presentkort från olika städer.

STEG 2

Aktivera kortet

Aktivera presentkortet genom att följa instruktionerna i orderbekräftelsen, om du inte aktiverar presentkortet går det inte att använda.

STEG 3

Ge bort kortet

Det går förstås bra att behålla presentkortet själv men det vanligaste är att det är en gåva. Se till att kortet är aktiverat och kom ihåg att be mottagaren registrera sitt presentkort här på hemsidan så blir det enklare att hålla koll på saldo och få ett nytt presentkort det kommer bort.

Hitta ditt presentkort här

Kommer snart

No posts found!

Vanliga frågor & svar

På samma sätt som ett betalkort med magnetstripp. Försäljningsstället som tar emot kortet drar det i kortläsaren och väljer signaturköp. Om terminalen kräver PIN används de 4 sista siffrorna i presentkortsnumret, EJ Säkerhetskoden. Presentkortet är anonymt för att det ska kunna ges bort och när det är slut på pengar så kan det inte användas mer.

Du kan enkelt kolla upp ditt saldo och giltighetstid på www.getmybalance.com.

Presentkorten fungerar hos alla anslutna företag, såsom butiker, restauranger etc, i respektive stad/köpcentrum. En fullständig lista hittar du antingen under varje kort här i webbshoppen eller på respektive stads/köpcentrums egen hemsida för presentkortet.

Det går bra att köpa presentkorten i respektive stad/köpcentrum också, det finns försäljningsställen i varje stad/köpcentrum.

Då kontaktar du den city eller handelsförening som är ansvarig för kortet. Alternativt informationsdisken/centrumledningen hos köpcentrumet. Det går också bra att skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi dig komma i kontakt med rätt person.
Vill du undvika problem med detta så kan du enkelt registrera ditt presentkort här hos oss, då kan du spärra det om det kommer bort och förenkla processen att få ut ett nytt. Registrera ditt kort här https://my.detlokalakortet.se/user/register

Javisst, registrera ditt kort här på hemsidan https://my.detlokalakortet.se/user/register och håll utkik på din stads eller köpcentrums hemsida och sociala medier.

Kontaktinformation

CBSCity

Cloud based solutions scandinavia AB

[email protected]

https://cbscity.se

Box 534

722 11 Västerås